Virtuvės Kablys-Universalių Kabliukų, 360 Laipsnių Sukama Pasukti Stovo Ir Virtuvės Reikmenys Dievų Daugiafunkcinis Lentynos

  • €3.18 €5.89
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Prekės kodas:
  • r6186
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Sukasi Kabliukai Virtuvės Accessorizes 360 Laipsnių Pasukti Stalčiuko Pakaba

Aprašymas:

Pakuotę sudaro: Čia yra atsparus vandeniui veidrodėliai kablys, galite paruošti juos kaip atsarginę kopiją, arba pasidalinti ja su šeima ir kambariokų, arba jūs galite naudoti ją sau patenkinti jūsų kasdieniniam naudojimui.

360 laipsnių sukimosi: 360 laipsnių sukimosi dizainas, nesirūpindami kablys kryptimi klaida.Ryšys veleno, ant kablio gali suktis 360 laipsnių plokštumoje.Tai gali būti lanksčiai pasukti, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

180 laipsnių vertikalus apversti: Mūsų vandeniui veidrodėliai kablys priima 180 laipsnių vertikalus apversti dizainas, kuris turi savarankiškai sukibimas, todėl jūs galite lengvai įklijuokite jį į vietą, jums reikia kreiptis, kaip lubų kabliai, visiškai naudokite vietos po kovos, pavyzdžiui, lenteles, stalai ir tablečių Kabinetas, organizuoti savo countertop, išspausti ją su įvairių daiktų, ir išvalyti jį.

Praktiška: Šie praktiniai kabliukai yra idealus saugojimo priemonės.Galite klijuoti juos vertikaliai pagal lentelėje lengvai pakabinti savo daiktų be užima per daug vietos.Intymus dizainas leidžia šių mažų kabliukų naudoti bet kada, bet kur, ir visapusiškai naudoti vertikalioje erdvėje visiškai pasinaudoti vertikalioje erdvėje , Kad laikant patogiau, efektyviau, ir platesnis.

Taikoma: kiekvienas veidrodėliai kablys turi 6 nagus, ir skirtingi objektai gali būti pakabinti ant kojų, pavyzdžiui, virtuvės reikmenys, vonios reikmenys, biuro reikmenys, svetainė, priedai ir kt.; Kablys yra daugiausia pagaminti iš ABS medžiagos, paprastas stilius, patogus touch, ir patvarus.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: sienos montuojamas sukimosi kablys

Medžiaga: PP

Dydis: 17.4x7.7cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:1x sieniniai sukimosi kablys

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: