Shell Plonas Žaislai Squeezy Undinė Žaislai, Minkšti Išskleidimo Žaislai Įtempių Žaislai Vaikams Kalėdų Šalys Gimtadienio Dovanos

  • €2.90 €5.79
( 0 Klientų atsiliepimai )

Žaislai Ir Pomėgiai

Prekės kodas:
  • r6575
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y

Aprašymas:

Tai yra išspausti Shell Plonas Žaislai, nerimo, ir gali veiksmingai sumažinti nuovargio, slėgio ir t. t.Galite išspausti sunku sumažinti įtampą ir žiūrėti tvirtai prijungtas voverės iš.

Šis išspausti žaislas vaikams jutimai yra švietimo žaislas, pagamintas iš silikono medžiagos, beskonis, ir bus ne pakenkti žmonės ir naminiai gyvūnai

Puiki Kalėdinė Dovana: Jei jūs nežinote, kaip padaryti, kad jūsų artimuosius ar ypatingų žmonių, kuriems reikia atsipalaiduoti ir sumažinti įtampą.

Savybės:

Produkto pavadinimas: Shell Plonas Žaislai

Gaminio medžiaga: pp

Gaminio dydis: 8*8*4CM/3.14*3.14*1.57 Į

Sąrašas:

1*Korpuso Plonas Žaislai(Atsitiktinių Spalvų)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Parengti smulkiosios motorikos Įgūdžius】Aukštos kokybės naujų shell plonas žaislai, taip pat geras rankiniai kamuolys exerciser.Gimtadienio džiaugtis suaugusiems, paaugliams ir vaikams.

2.【RelaxYour Proto】Įdėti šį minkštas plonas apvalkalas žaislų į savo rankas, ir turėti ir atidaryti savo ranką.Jūs galite pamatyti, minkštas dalykų, grįžti į savo pradinę formą labai lėtai.

3.【Puikią Medžiagą】Tai puikus juokinga squeezy " shell žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Jie yra suprojektuoti, kad atlaikytų daug gniuždymo ir tempimo.

4.【Siurprizas】Tai seashell žaislas yra ryškios spalvos ir turės undinė suspaudus iš to, duoti vaikams, ir jie bus nustebinti.

5.【Kišenėje Nešiojami】Tai juokinga įdomu undinė plonas apvalkalas yra toks mažas, kad jūs galite įdėti ją į kišenę ir jį naudoti, kai esate pabrėžė.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: