Medienos Viryklė Ventiliatorius, Medienos Deginimo Krosnis Ventiliatorius Woodstove Ventiliatorius 6 Peiliukai Ne Elektrinis, Su Perkaisti Apsaugos Tyliai Cirkuliuojančių

  • €30.11 €43.02
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Tobulinimas

Prekės kodas:
  • r7935
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Aprašymas:

Šilumos energija Varomas Viryklė Ventiliatorius yra puikus medienos medžiagos, degimo krosnys, granulių židiniai, ir daugiau, skirtos šiek tiek padidinti krašto gerbėjas, netoli maksimali darbinė temperatūra apsaugoti variklį ir termoelektriniai modulis, cirkuliuoja šiltas oras, o naudojant šilumą iš žurnalo degimo krosnis, Skleisti šilumą aplink kambarį, ir keliant temperatūrą ir mažai triukšmo.

Savybės:

1. Automatinis koregavimas: židinys ventiliatorius automatiškai gali būti pradėtas, ir greitis gali būti reguliuojamas pagal temperatūrą, krosnis.

2. Mažas energijos suvartojimas: mažo vartojimo, didelio efektyvumo, gali padidinti kambario temperatūra, iki 41%, sutaupyti energijos sąnaudas iki 16%, be baterijos ar maitinimo, ekologiškiau.

3. Viryklė s termoelektriniai ventiliatorius, nenaudoja baterijų ar elektros energijos, padidinti šildymo efektyvumą viryklė, kuris leidžia šiltas oro srautas per savo kambario greičiau.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Dydis: 18*15.2*8.8 cm (žiūrėkite paveikslėlio aprašymą)

Energijos tiekimo įranga: termoelektriniai modulis (šiluminės energijos tiekimas)

Medžiaga: Aliuminio

Oro srautas: 203CFM

Oro srauto diapazonas: 160-220

Vėjo greičio diapazonas: 1000-1600rpm

Pradinė temperatūra: 50°C (židinys paviršiaus temperatūra)

Darbinė temperatūra: 50-400℃

Triukšmo lygis: 15-18db

Rekomenduojamas atstumas: 10-15CM

Veikimo Principas

Termoelektriniai viryklė gerbėjai naudoti termoelektriniai technologijos konvertuoti temperatūros skirtumus paversti elektros energija.Yra unikalus, termoelektriniai modulis centre ventiliatorius.Kai šildomas, modulis generuoja šalto ir karšto pusių, leidžia elektronų srauto į modulį ir generuoti elektros energiją veikti ventiliatorius.

Tai yra taip pat žinomas kaip Seebeck poveikis

Pastaba: krosnies ventiliatorius neduoda apie tiesioginio temperatūros padidėjimas, bet ir yra tik įrankis, siekiant paspartinti šilumos perdavimo iš kamino.Įsitikinkite, kad viryklė ventiliatorius yra ant lygaus paviršiaus.

Pakavimo Sąrašas:

1* Šilumos Energija Varomas Ventiliatorius, Viryklė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Energijos taupymas ] Sukurta jokių baterijų ar elektros energijos poreikį, Šilumos energija Varomas Viryklė Ventiliatorius leidžia gauti maksimalų šilumos iš žurnalo degimo krosnys, plačiai naudojamas medienos medžiagos, degimo krosnys, krosnys-viryklės, granulių židiniai, ir daugiau.

2. [ Apsauga Nuo Perkaitimo ] Rūdžių atspari dilimui, ir turi gerą šiluminį laidumą, Medienos Viryklė Ventiliatorius yra skirtas šiek tiek padidinti krašto gerbėjas, netoli maksimali darbinė temperatūra apsaugoti variklį ir termoelektriniai modulis, pagamintas iš anoduoto aliuminio.

3.[ Patogi ] Sumontuoti ant bet kokio viryklė arba prisijungti degiklis su ne setup reikalaujama, Šilumos energija Varomas Ventiliatorius cirkuliuoja šiltas oras, o naudojant šilumą iš žurnalo degimo krosnis, skirtos su pradinė temperatūra, kaip mažai, kaip 50C.

4. [ Patenkinamas Ramybe ] Židinys Viryklė Ventiliatorius gerėja, šilto oro cirkuliacija dėl didesnio patogumo, gali eiti nepastebėti, bet kambaryje su jokio triukšmo, skleidžia šilumą aplink kambarį, ir kyla temperatūra ir mažai triukšmo.

5.[ Medžiagų, Gera Kokybė ] Suprojektuoti su rekomenduojama paviršiaus temperatūra tarp 122F - 644F (50C - 370C), Židinys Ventiliatorius, Šilumos energija Varomas featuring puikus spektaklis ilgas tarnavimo laikas, siūlanti te maksimali temperatūra apie 350-400C.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: