4 VNT drabužiams Aukso Sunkiųjų Vieną Kabliukai prie Sienos tvirtinamas Rankšluosčių Kabliukai Vonios kambariai Virtuvė

  • €18.24 €28.50
( 0 Klientų atsiliepimai )

Namų Tobulinimas

Prekės kodas:
  • r8360
Žymos:
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kabliukų skaičius: 1-3
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sukibimas Metodas: Viskozės

4 VNT drabužiams Aukso Sunkiųjų Vieną Kabliukai prie Sienos tvirtinamas Rankšluosčių Kabliukai Vonios kambariai Virtuvė

Šie paltai kabliukai pagaminti iš geros kokybės cinko lydinio medžiagos, Rūdžių atsparia & Heavy Duty.

Kelis kartus:Šių drabužiams puikiai tinka naudoti vonios kambarys, miegamasis, drabužinė, fojė, prieangis, tvoros kabo rankšluosčiai, paltai, rankinės,kepurės, liemenės, skraistės, atgal paketus.Naudojant jį ant sienos, durų ar medinės lentos.

Lengva Įdiegti - vonios rankšluosčių kabliukai matinio aukso cinko lydinio kabliukai gali būti lengvai įdiegti ir uola montavimo įranga įtraukti lengvas montavimas, modernus sieninis laikiklis rankšluosčiu, chalatas kempinės pakaba tikrai suknelė iki savo kambario.

Elegantiškas Dizainas, kuris, įsitikinkite, kad rankšluosčių kabliukai, aukso neprasiskverbia per kitą pusę jūsų durų ar sienos.Šios vonios rankšluosčių kabliukai, aukso sklandžiai su raundų, Tai kabliai ir vonios kambarys priešinasi, vandens dėmes, pirštų atspaudus ir dėmes, todėl jis gali išlaikyti savo rankšluosčiai, drabužiai švaresnis, ir jūs neturite valykite dažnai.

Sunkiųjų drabužiams - Ambipolar Sunkiųjų Kailio Kepurę kabliukai gali turėti iki Sunkiųjų dalykų, kai montuojamas į kieto medžio ir smeigės.Unikalus, stilingas ir Erdvės taupymo dvigubas kabliukas dizainas yra patogi alternatyva medinės lentynos.

dydis:86x40mm

Medžiagos:Cinko lydinys

spalva:aukso

Pakuotės Turinys:

4 * Sienos Rankšluosčių Kabliukai

4 * Varžtai Pack

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: