Skaidrus Kelionės Vandeniui Kosmetikos Maišas PVC Užtrauktukas Skaidrus Tualeto, Laikymo Krepšys, Rankinė, Kosmetikos Krepšys

  • €1.81 €2.62
( 0 Klientų atsiliepimai )

Bagažo & Krepšiai

Prekės kodas:
  • r8811
Žymos:
  • Pagrindinė Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • CN: Zhejiang

Aprašymas:

[High -quality] Nešiojamų makiažas krepšiai yra pagaminti iš aukštos kokybės PVC, dėvėti, atsparus, patvarus, atsparus vandeniui, dulkėms, šviesos ir nešiojamų.Užtrauktukas skalbimo maišelis nėra lengva išnyks ir žalą, ir patvarus.

[Dizainas] blizga kelionės kosmetikos krepšys priima holografinis spalvos dizainas, kuris gali matyti skirtingą poveikį įvairiais kampais ir šviesos.Madingų spalvų ir paprastas atrodo, kad žmonės nori.

[Skaidrus] straipsnių ir saugojimo padėtys jūs saugomi, iš pirmo žvilgsnio, yra aišku, iš pirmo žvilgsnio, ir jūs galite lengvai rasti elementus, jums reikia be laiko švaistymas.Mūsų skaidrūs kelionių paketus griežtai laikomės visų aviakompanijų, ir gali greitai praeiti, kad oro uosto saugumo kontrolės.

[Plačios paskirties] Skaidriai ir nešiojamų surinkimo krepšys yra ne tik kosmetikos maišą, bet taip pat kanceliarinės prekės, krepšiai, rankinės ir pan., naudoti įdėti grynuosius pinigus, akinius, įkrovikliai, ausines, raštinės reikmenys ir kt.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: lazerio krepšys

Medžiaga: PVC

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:1x lazerio krepšys

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: