10 Vnt Valymo Pabaigoje Šepečiai Pen 3 Mm Kotelio Rūdžių, Dažų Šalinimo Bitų Rotacinis Poliravimo Įrankis, Priedai, 6 Mm Pabaigos Šepetys

  • €10.25 €14.65
( 0 Klientų atsiliepimai )

rankiniai įrankiai

Prekės kodas:
  • r88844
Žymos:
  • Prekės Pavadinimas: MiLESEEY
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

10 Vnt Valymo Pabaigoje Šepečiai Pen 3 Mm Kotelio Rūdžių, Dažų Šalinimo Bitų Rotacinis Poliravimo Įrankis, Priedai, 6 Mm Pabaigos Šepetys

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Savybės: vielos šepetys gręžimo rūdžių šalinimo gali būti taikomas kaip naudinga ir praktiška dovana jūsų šeimos narių, draugų, giminaičių, kurie nori išvalyti įrankiai, automobilių dalys, elektros kontaktai ir kt.

Vielos šepetys rūdžių šalinimo gali veiksmingai pašalinti šerpetų, rūdžių, dulkių, oksido sluoksnį ir t. t., ir sumalkite dauguma rūšių šiurkščių paviršių, siūlanti geros poliravimo efektą.

Techniniai duomenys:

Dydis:

Įtvarų: 3 mm skersmens

Pabaigos šepetys: 6 mm skersmens

Produktas yra sunku, ne naudoti jį valyti lengvai subraižyti elementus.Prašome naudoti atsargiai, kad būtų išvengta badymas pirštu.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

spalva: sidabrinė

Pakuotės Turinys:

10 x vieliniai šepečiai, valymo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: