Atnaujinti Nintendo Jungiklis Valdytojas Dvigubo Variklio Vibracijos Gamepad NR/NR OLED Konsolės Žaidimų Valdiklis 6 Ašių Giroskopas Rankena

  • €22.60 €29.74
( 0 Klientų atsiliepimai )

Vaizdo Žaidimai

Prekės kodas:
  • r89423
Žymos:
  • nintendo jungiklis stebėti, parduodu ps4 valdytojai gamestop, padengtą ps4 valdikliai, fix nintendo jungiklis valdytojas, 4 valdytojai atveju, nintendo jungiklis controlers, ps4 krovimo valdikliai, aukso nintendo jungiklis controler, atveju valdytojai dydžių, mx nintendo jungiklis valdytojas
  • Tipas: Gamepads
  • Prekės Pavadinimas: VODOOL
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Taip
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: NS Gamepad
  • Sąsajos Tipas: "bluetooth"
  • Suderinama Nintendo Modelis: Nintendo Jungiklis
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo

Dvigubo Variklio Vibracijos Gamepad NS/NS OLED Konsolės Žaidimų Valdiklis su šlapia Danga Kreiptuką 6 Ašių Giroskopas Rankena Priedų Pakeitimo

Ypatybė:

1. NS žaidimų konsolės yra įdiegta tiesiogiai ant rankenos padidinti žaidėjo ranka rankena.

2. Įdėjus NS žaidimų konsolės, rankena yra automatiškai prijungtas. (su sąlyga, kad rankena atnaujinti jungiklis yra išjungtas)

3. Ji yra įrengta su ekrano fotografavimo (filmavimo) klavišą, šešių ašių giroskopas svorio indukcijos, vartotojo, pagrindinė funkcija-programavimo (mapping), dual variklio vibracijos, elektros įkrovimo įvesties sąsaja, valdoma sistema, atnaujinti ir kitas funkcijas.

4. Tipas C sąsaja dizainas yra remiamos NS žaidimų konsolės norėdami žaisti nemokamai žaidimai, kai jo baterija įkraunama.Galima krauti su originaliu NS maitinimo adapterį arba standartinių 15V PD protokolą, maitinimo adapteris.

5. Produkto privalumai patogus įrengimas, naujos išvaizdos, gražus struktūra ir puikus vertus jausmas.

Specifikacija:

Taikoma: NS/NS OLED žaidimų konsolės

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Produkto svoris: Apie 300g

Gaminio dydis: 131 * 66 * 29mm/5.16X2.6X1.14in

Montavimo ir prijungimo instrukcija:

1. Prieš įdiegdami programą, atidaryti NS žaidimo konsolę ir įveskite parametrą meniu, rasti nustatymo elementą iš "rankena ir "sensor", ir nustatyti, "Pro rankena laidinio ryšio" į "on".

2. Po NS žaidimų konsolės yra tiesiogiai prijungtas prie rankenos, paspauskite laikykite klavišą, norėdami prisijungti, norėdami įvesti kontrolę; Tada įveskite parametrą meniu, rasti "rankena ir jutiklis" nustatymo elementą, ir teisingas "veiksmingai naikinti rokeris" ir "taisymas giroskopo jutiklio," prieš naudojimą.

3. Diegimo pastabos: nelieskite 3D rokeris (arba kiti klavišai), montuojant ir įdėjimas NS žaidimų konsolės, siekiant užkirsti kelią 3D rokeris automatiškai suderinti ir nuokrypis prijungus ir pradėti.Jei yra problema, 3D rokeris nuokrypis, prašome įjunkite ir prijunkite NS žaidimų konsolės iš naujo prijungti arba kalibruoti "suderinti rokeris" elemento NS priimančiosios nustatymo meniu.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Žaidimų Valdiklis

1 X Krovimo Kabelis

1 X Instrukcija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: