300ml/500ml Skysto Azoto Gun Įšaldymas Namų Grožio Šlakelis Gavyba Pigmento Skysto Azoto Purškimo Gali Purškimo Pistoletas LK

  • €183.61 €270.01
( 0 Klientų atsiliepimai )

Mašina, Įrankiai Ir Priedai

Prekės kodas:
  • r99139
Žymos:
  • matt skysti lūpų dažai 6pcs, butelis azoto, aerozolio purkštuvas sidabrinė, vandens siurblys 50 purkštuvas, striukė azoto, sportbačiai azoto, kaip skysto azoto virimo, beoriu dažymo purkštuvas licuid, elsa užšaldyti dekoras, krepšys azoto
  • Specifikacija: 300ml/500ml
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Svoris: 10kg
  • Pakuotės Matmenys: 40*30*35cm
  • Tipas: Su Skystu Azotu, Krioterapijos Aparatai
  • Prekės Pavadinimas: CJHZYG
  • Sertifikavimo: NĖRA

300ml/500ml Skysto Azoto Gun Įšaldymas Namų Grožio Šlakelis Gavyba Pigmento Skysto Azoto Purškimo Gali Purškimo Pistoletas LK

Produkto specifikacijos:

Kiekvienas skysto azoto terapijos prietaisas yra įrengtas su 9 užšalimo vadovai.Vario medžiaga, chromuotas paviršius, greitą šilumos perdavimą.

Yra 2 šaldymo antgalis vadovai (su skylėmis), ir skersmuo purkštuko skylės yra 2 mm ir 3 mm atitinkamai.

7 tiesioginio kontakto užšalimo vadovai (be skylių), skersmuo užšalimo kontaktai yra: 1mm, 2mm, 3mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.

Užšaldymo galva yra prijungtas prie viršutinė infuzijos vamzdis, ir įšaldyti galvos modelis parinktas pagal dydį šaldymo plotas naudojimo metu.

Skysto Azoto Šaldikliai:

Naudojant skystą azotą, kaip šaltnešis, naudojant principą fazių kaitos šaldymo įrenginių, remdamasi slėgio suformuotas garavimą skysto azoto, skysto azoto srautai iš skysto azoto taurės per infuzijos vamzdį į šaldymo galvos, taip, kad būtų pasiektas efektas, blogai.Skysto azoto šaldikliai turi užšalimo galvos, infuzijos vamzdis (alkūnė prijungtas prie dangčio), skystas azotas taurės, dangtelis skysto azoto taurės (dangtelyje yra prijungtas prie infuzijos vamzdis, vartotojas negali atsukite dangtelį ir infuzijos vamzdis), jungiklis (su rankena)的小孔), rankena susideda iš šešių dalių.Skystas azotas analizatorius turi savybes, mažas dydis, lengvas, geros standumo butelio kūno, jokios korozijos, nėra lengva sulaužyti, graži išvaizda, paprasta konstrukcija, patogus valdymas ir t.t.

Metodas, naudojant skysto azoto šaldikliai taip:

1. Pagal faktinius poreikius, prisijunkite reikiamą šaldymo galvą į vieną pusę infuzijos vamzdis.Vartotojas pasirenka užšalimo galvos pagal faktinius poreikius.

2.Atidarykite dangtelį su skystu azotu, taurės, užpildyti jį su skystu azotu, kad keturi penktadaliai garsą, ir varžtas ant dangtelio (jei jūs varžtas dangtį, jums turėtų turėti dangtį su savo rankomis, savo ruožtu, kūno skystu azotu, butelis, ir jūs negalite turėti rankena twist dangtį.Lengvai pertrauka rankena).

3. Kai naudojate, paspauskite ir palaikykite jungiklį.Atleiskite jungiklį, ir skystas azotas gali būti purškiamas iš šalčio galvą naudoti. (Jei šaltą galvą, jokių skylių naudojamas, azoto bus purškiamas iš mažų oro viduryje skylę infuzijos vamzdis).

4. Pasibaigus naudoti, jei yra skysto azoto likęs, galima įpilti skysto azoto atgal į skysto azoto cisterna saugojimo (skystas azotas metrui neturi parduotuvė skysto azoto) artimiausius naudoti ir išsaugoti skystu azotu.

Gaminio parametrų:

Specifikacija: 300ml/500ml

Produkto Pavadinimas: Skysto Azoto Šaldikliai

Tipas: Su Skystu Azotu, Krioterapijos Aparatai

Produkto išvaizda: juoda

Produkto naudojimas: skystas azotas.

Antgalis užšalimo galvos skersmuo dydis (su skylėmis): 2mm, 3mm,

Skersmuo kontaktinio užšaldymo galva (be skylių): 1mm, 2mm, 3mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.

Produkto struktūra: sudaro šalta galva, infuzijos vamzdis, skysto azoto taurės, rankena, ir

Pastaba: skysto azoto cisterna nėra

Prašome atidžiai perskaityti šiuos patarimus prieš perkant.

1.Jei esate rusijos klientui , mes atsiųsime jums paketą, per EMS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčių).Laikas yra apie 30 dienų. (Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, tai užtruks apie 55 dienos)

2.Jeigu esate klientas ES šalyje , šis metodas "pritaikyti pardavėjas" yra apie 60 dienų, geležinkeliu ir UPS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčių)

1. Jei jūsų adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje, jums reikia papildomai sumokėti JAV dolerių 40.00 arba susisiekite su mumis norėdami pasirinkti kitą pristatymo būdą.

2. Prašome sumokėti mokesčius ir pasiimti pakuotėje po paketas atvykus į vietos papročius.Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus ir importo mokesčius.

3. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: