3PCS Mini Medienos apdirbimo Pamatė, Mini Pocket rankinis Pjūklas Pjauna Šakas Iki 6Inch Skersmens Medienai

  • €7.96 €12.43
( 0 Klientų atsiliepimai )

rankiniai įrankiai

Prekės kodas:
  • r34325
Žymos:
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

3PCS Mini Medienos apdirbimo Pamatė, Mini Pocket rankinis Pjūklas Pjauna Šakas Iki 6Inch Skersmens Medienai

[Puikų ryškumą plieno peilis]: peilis pagamintas iš aukštos kokybės anglies plieno su puikus ryškumas.Krašto peilis buvo grūdintas poveikį ir patvarus ryškumą.Be to, galvanizavimo buvo atliktas siekiant išvengti rūdžių.

[Puikios pjovimo kontrolę ir efektyvumą]: šio projekto handsaw yra lengvesni nei stumti pamačiau, o suteikti jums su didesnė pjovimo galia.Tai užtikrina švaresnę medienos kraštas su mažiau žetonų ar įtrūkimų.

[Small lankstymo kišenėje pamatė, medienos apdirbimo]: lankstymo, pjovimo staklės medienos apdirbimo ir amatų rūmai.Mažas peilis tinka labai precizinis darbas, net ir tokioje siauroje erdvėje.Japonijos pjūklas yra naudojamas traukiant, todėl jūs galite mėgautis sklandžiai ir lengvai pjauti.

[Keičiamais ašmenimis]: siekiant išlaikyti savo pamatė geriausia sąlyga, jūs galite pakeisti bukas peilis su naują diską iš bet stūmokliniai disko gamintojas.

[Mėgstamiausia priemonė]: Tai leis jums optimizuoti pjūklai už bet kokią užduotį, ne tik apipjaustymas.Tai garantuoja, kad būti jūsų mėgstamiausia priemonė, pamačiau, namų, sodo ir lauko darbus.

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:plienas

Pakuotės Turinys:

3 x handsaw

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: