Led Nagų Žibintai Džiovintuvas UV Lempa Ultravioletinė Lankstus Clip-On Stalas, Mini USB Gelio Gydant Manikiūro Įrankiai, Pedikiūro Salonas

  • €1.02 €1.71
( 0 Klientų atsiliepimai )

Šviesos Ir Apšvietimas

Prekės kodas:
  • r1622
Žymos:
  • Elemento Tipas: UV GELIS Kietinimo Lempos
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: ICOCO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Savybės:

1. Nagų lakas greitai džiūsta: Jūs galite priploti blizgučiai, blizgučiai ir kiti priedai, o paspaudus todėl, kad priedai gulėti ant paviršiaus jūsų nagai.Puikiai tinka naudoti tada, kai nėra tamsos ir neblaškanti savo kambariokų.

2. Saugus: UV Lempos, Portatyvinės UV Nagų Dailės Lempa nagų džiovintuvas su LED lempa, karoliukai.Daugiau jokio galvos svaigimas ar akių diskomfortą, su geresnio šviesos šaltinio.UV spinduliai yra saugus ir neįtakos jūsų nagai ar manikiūro.

3. Nešiojamų ir patogu: Šis kompaktiškas kišeninis žibintuvėlis telpa kišenėje, automobilyje, stalčiuje ir kuprinė.Jis yra mažas, lengvas ir paprastas naudoti.Puikiai tinka kasdien dėvėti.Įrašo dizaino, gali būti nustatytas ekrane arba klaviatūra

4. Platus Suderinamumas: daugiafunkcinis nail priemonė yra tinkamas asmens manicurists ar profesinės manicurists, tinka tiek namuose, tiek profesionalams.Puiki dovana tiems, kurie myli nagų dailės.LED šviesos energijos taupymo dizainas, tarnavimo laikas-100 000 valandų

5. Aukštos kokybės ir patvarus: žibintuvėlis pagamintas iš aliuminio ir silikono atveju, kuri yra labai minkšta liesti ir patvarus.Kūnas yra veikiamas šviesos kelias valandas.Lankstus metalinis vamzdis, reguliuojamas bet kuria kryptimi.Mažas energijos suvartojimas, minkštas LED šviesos.

Aprašymas:

UV Lempos, Portatyvinės UV Nagų Dailės Lempa nagų džiovintuvas su LED lempa, karoliukai.Daugiau jokio galvos svaigimas ar akių diskomfortą, su geresnio šviesos šaltinio.UV spinduliai yra saugus ir neįtakos jūsų nagai ar manikiūro.

Techniniai duomenys:

Lempos galva, medžiaga: aviacijos aliuminio lydinys

Įrašo dydis: 90x70mm

USB kabelio ilgis: 180cm

Vamzdelis dydis: 325mm

Lempos skersmuo: 30mm

Lempos ilgis: 35mm

Nominali galia: 3W

Taikymo sritis: UV klijai gydant naudojamos liuminescencinės agentas aptikimo ir banknotų tikrinimo

Šviesos šaltinio tipas: importuojamų LED didelės galios lempos karoliukai

Įėjimo įtampa: DC: 3.5-5V

Šviesos spalva: šviesiai violetinė

Lempos granulių bangos ilgis: 395

Tipas: su knyga įrašą ir jungiklis

Pakuotė:

1pc *UV Lempos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: